Welkom bij "Expeditie Leven"

hiking en re-integratie

[email protected] | 06 - 47 120 275

locatie

Bovenweg 6

8435VT Donkerbroek

Op een mooie landelijke locatie in Donkerbroek Friesland, nabij Drachten, is de praktijk van Hartenrijk gevestigd. Hartenrijk is gespecialiseerd in begeleiding -zowel individueel als groepsgericht- bij angst, depressie, trauma, verlies en burn-out gerelateerde problematiek.

Ook worden hier alle onderdelen van herstel en re-integratietraject Expeditie Leven vorm gegeven.

Buiten, in de tuin of in de werkplaats worden de eenvoudige werkzaamheden uitgevoerd. Van snoeien, tot vogelhuisjes / voerslingers maken, van tekenen tot houtbewerking.

Alles handwerk, zodat iedere deelnemer op zijn eigen manier uitgedaagd wordt, om op een andere manier dan hij/zij gewend is met dingen om te gaan. Inzichtgevend, confronterend, ruimte gevend. Van efficiënt en zo snel mogelijk, naar "niet af" en zo snel als het gaat. Van doelgericht naar procesgericht.

In de praktijkruimte worden de individuele sessies aangeboden (wanneer gewenst), ook de trainingen kunnen hier gegeven worden, net als buiten wanneer het mooi weer is.

Verder is er ruimte om je terug te trekken / te rusten wanneer dit nodig is en is er een rijbak voor de paardencoaching sessies (wanneer gewenst) aanwezig.

Doordat de begeleiding door 2 vaste mensen uitgevoerd wordt en zij inzicht hebben in alle onderdelen van het traject vullen alle onderdelen elkaar naadloos aan, zodat je optimaal resultaat kunt behalen.

Expeditie Leven wordt per week per dagdeel aangeboden, minimaal 2 dagdelen per week. De duur is afhankelijk van wat je graag wilt bereiken en welke klachten je ervaart. Ook hoelang je deze klachten al ervaart kan meespelen in de duur van het traject.

Wanneer je aan Expeditie Leven deelgenomen hebt: 

  • ben je in staat de regie over je eigen leven weer op te pakken, je werk (deels) te hervatten en/of heb je inzicht in je mogelijkheden, kwaliteiten en onmogelijkheden, waardoor gerichte keuzes gemaakt kunnen worden voor de toekomst, op arbeidsmatig als én persoonlijk vlak. Je ervaart meer balans.
  • heb je de handvatten en tools geleerd waarmee je nieuwe uitdagingen zelf het hoofd kunt bieden, zodat terugval in je klachten als angst, depressie of burn-out voorkomen kan worden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op of bel 06 - 47 120 275!