Welkom bij "Expeditie Leven"

hiking en re-integratie

[email protected] | 06 - 47 120 275

hiking

Trek de stoute schoenen aan

en ga op Expeditie!

Met "Expeditie Leven" hiking kom je letterlijk in beweging. We vertrekken op vrijdag aan het eind van de middag naar het Rothaargebirge in Duitsland en gaan daar zaterdag en zondag op hike. In de mooie omgeving lopen we routes, doen we oefeningen, praten we, zijn we stil, genieten we.

Een time-out, een actieve retraite speciaal voor jou, aangepast aan het thema dat jij meeneemt.

Best spannend, even uit je comfortzone, maar "that's where the magic happens".

  • Heb je het erg druk, heb je het gevoel dat je geleefd wordt en wil je dat graag anders? Samen gaan we kijken hoe.
  • Heb je een traumatische gebeurtenis of ingrijpend verlies meegemaakt, bijvoorbeeld een overlijden, verlies van een baan, gezondheid of miskraam? Maak ruimte om daarbij stil te staan, te onderzoeken hoe je je jouw nieuwe pad vorm kan gaan geven.
  • Loop je steeds weer tegen dezelfde dingen aan? Of denk je geregeld "Is dit het nou?" Voel je je soms gejaagd, gespannen, angstig, somber of opgebrand? Neem dan de tijd om te ontdekken wat je nodig hebt.

En zo zijn er nog veel meer redenen om deel te nemen! Elke reden is goed, jij bepaald welk(e) thema('s) je meeneemt, daarop wordt het programma afgestemd.

"Expeditie Leven" hiking data zijn op aanvraag en in vooraf geplande weekenden.

Er gaan tijdens een weekend maximaal 1, 2 of 3 mensen mee, bekenden of onbekenden, stellen of individueel, het kan allemaal.

Tijdens het weekend is alles voor je geregeld. Van vervoer, tot overnachtingen en van paklijst tot eten en drinken. Iedereen met een basisconditie en goede bergschoenen kan deelnemen, de routes worden aangepast aan de mogelijkheden. Je ontvangt een advies paklijst met spullen die aan te raden zijn om mee te nemen. Ook krijg je van ons een notitiemapje, zodat je je inzichten, gedachten, uitwerkingen van oefeningen en alles wat je verder tegenkomt, kunt noteren. Uiteraard is er het hele weekend deskundige begeleiding aanwezig.

Het weekend is gericht op beleving, inspanning, ontspanning, bewustwording en heling.

Na het weekend weet je waar je staat, heb je ruimte gekregen voor bezinning, voor jezelf en wat jou bezighoudt, jouw emoties, jouw patronen. Je hebt ervaren wat je helpt, wat je weerhoudt en wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen.

De kosten van het weekend van vrijdagavond - maandagochtend bedragen € 353,- incl btw.

Mocht dit teveel zijn om in één keer te voldoen, kun je dit eventueel vooruit in delen betalen.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan gerust contact op!